Tim-studentenactie goed voor het winnen van een drone

December 9, 2021

ATH-beurs 2019 drukbezocht door scholieren en studenten
De stand van Tim – Tech In Motion – op de vakbeurs Groen Techniek Holland, begin september in Biddinghuizen, is drukbezocht. Door wie? Door studenten van het praktijkonderwijs, vmbo, mbo en hbo. Ruim 2000 toegangskaarten zijn door leerlingen aangevraagd. Drie dagen lang konden zij kennismaken met de praktijk van de mobiele techniek in agro-, groen, – en infra. Een speciale onderwijsactie van Tim maakte een beursbezoek nog leuker: opdrachten uitvoeren en exposanten bezoeken die voor alle leerlingen een kleine attentie hadden.

Om scholen attent te maken op de GTH-beurs, heeft Tim maar liefst 800 scholen in Nederland aangeschreven. Hier zit tenslotte het potentieel: jonge mensen die zich aan het oriënteren zijn op een vak in de techniek en zoveel mogelijk willen weten over de praktijk die daarbij hoort. Met een speciale actie is deze groep op de GTH-beurs uitgenodigd. Bij de entree kregen zij een boekje en een tas waarmee zij de beurs opgestuurd werden om acht opdrachten bij acht verschillende exposanten uit te voeren. Een leuke kans voor de exposant om leerlingen te ontmoeten en hen kennis te laten maken met zijn bedrijf. Het bracht prettige beweging en dynamiek op de vakbeurs. Precies wat exposanten én bezoekers graag zien!

Winnaars beursactie Tim ontvangen drone
De leerlingen die de opdrachten hebben uitgevoerd en hun persoonlijke voucher uit het boekje op de Tim-stand hebben ingeleverd, maakten kans op een drone.
De drie (dag)winnaars van 10, 11 en 12 september zijn op de Tim-website bekendgemaakt (www.timkijktverder.nl). Tim zorgt ervoor dat de drones zo snel mogelijk bij de winnaars terecht komen.

Tekst: Van Dijk Teksten

Deel dit bericht: