Trainingen, begeleiding en coaching voor een betere toekomst in de branche

Goed zijn in je vak, lekker in je vel zitten en uitdagingen op het persoonlijke vlak aangaan? Het zijn allemaal zaken die elke werkgever wenst voor zijn personeel. Een tevreden werknemer draagt bij aan een gezond arbeidsklimaat. Om dat te bereiken dienen medewerkers zich voortdurend te blijven ontwikkelen. De overheid stelt speciaal voor dit doel subsidie ter beschikking. Medewerkers werkzaam in de Agro-, groen- en koudetechniek hebben tot aan het einde van dit jaar de kans om trainingen of ontwikkeltrajecten te volgen. Betaald door de overheid. Bespreek dit met elkaar en kies nog voor de zomervakantie een traject en opleider op  www.techtalent.nu.

De subsidieregeling NL leert door is speciaal bedoeld voor scholing en ontwikkeling; om mee te bewegen met een veranderende arbeidsmarkt. Als bedrijf en als werknemer. Om extra vaardigheden te leren om zo breder en productiever inzetbaar te worden. Tot 31 december 2022 ligt er nog een behoorlijk bedrag op de plank om een opleidingstraject aan te vragen. Scholing levert meer kennis en vaardigheden op maar zeker ook méér voldoening in je werk. Zonde om deze unieke kans voorbij te laten gaan!

De zoveelste opleiding of scholing volgen?  

Een leven lang leren…..je krijgt er niet altijd meteen zin in. Maar met deze subsidie gaat het om meer diepgang, meer kansen om jezelf te ontwikkelen en een beter beeld te krijgen van je mogelijkheden nu en in de toekomst. Vaardigheden aanleren, inzicht krijgen in jouw persoonlijke groei. Voor leidinggevenden en voor iedereen op de werkvloer. Inhoudelijk je kennis opfrissen of je nieuwe skills eigen maken; het houdt je job boeiend en uitdagend. 

Leer ook van collega’s uit dezelfde branche

Dat een training je verder brengt in je werk én persoonlijke ontwikkeling kan Bram Bouwman, werkzaam bij Kemp groep, beamen. Hij werkt al enige jaren als werkplaats-chef en had het gevoel dat hij te kort schoot in bepaalde situaties. Vooral op het gebied van communicatie. “Ik vond het belangrijk te ontdekken hoe ik beter om kan gaan met bepaalde type klanten. Sommige klanten zijn heel ad rem, en ik wilde leren hoe ik daarop correct moet reageren. Ook in andere gesprekken op de werkvloer had ik wat extra handvaten nodig,” legt Bram uit. Hij volgde een opleiding werkplaats-chef bij VMR Partners. “Ze bieden een plezierige, persoonlijke begeleiding, ook na de training. En een groot voordeel van zo’n training is dat je anderen ontmoet, uit dezelfde branche, die tegen dezelfde problemen aanlopen als jij,” vult Bram nog aan.

Ontdek waar je talenten liggen

Op het gebied van leiderschap is verdieping en ontwikkeling de manier om, ongeacht leeftijd of achtergrond, een betere leidinggevende te worden. Hans Kremer, verkoopmanager bij Groenoord B.V., volgde een ontwikkelingstraject bij de Agri Leiderschap Academie. “Ik heb al diverse trainingen en cursussen gevolgd maar alleen kennis en kunde is niet voldoende om mijn werk goed te doen. Een leiderschapstraining geeft verdieping en inzicht in jezelf, binnen de veiligheid van een groep. Je ontdekt waar je talenten liggen maar ook wat je onzekerheden zijn. Het is een heel persoonlijk traject waarin je je kwetsbaar opstelt. Het fijne van een training volgen is dat je veel kunt leren van collega’s die ook deelnemen,” vertelt Kremer. Een investering en een kans om naast je vak ook meer te leren over jezelf.

Wil jij ook doorgroeien en bouwen aan je loopbaan?

Bezoek de website www.techtalent.nu en bekijk het aanbod Ontwikkeladvies, Begeleiding & Coaching en Scholing. Grote kans dat daar een training of voorstel tussen zit die je aanspreekt. Zo biedt VMR-partners dit najaar nog drie trainingen aan in de aftersales: de werkplaats-chef, partsmanager en de senior werkplaats-chef. Ook begint er in september nog een training leiderschap. Benut deze kans om gratis aan je toekomst te werken! Kies nog voor je zomervakantie één van de trainingen om daar meteen nà je vakantie een start mee te maken. Doen!

Deel dit bericht:

Volg ons op: