Op 23 en 24 maart a.s. worden de TIM Skills gehouden in Harderwijk (SOMA College). Een vriendschappelijke krachtmeting of liever gezegd een vakmanschapmeting voor studenten van onze partnerscholen.

Deelnemers

Arne Wester (VONK), Rien Kasper (Aventus), Tieme Hendriksen (Aventus), Andries Hoeksma (Friesland College) en Joel Beekhof (SOMA College) zijn niveau 4 studenten van opleidingen tot monteur/technicus mobiele werktuigen. Dit jaar strijden zij om de eer en de beker.

23 en 24 maart gaan zij hun skills tonen op drie soorten landbouw of grondverzet en infrastructuur machines. Dit kan een trekker, een shovel en een kraan zijn maar ook een andere combinatie van machines. Ze worden hierin getest op hun vakmanschap door allerlei technische problemen op te lossen. Het technische probleem dat getest wordt kan bijvoorbeeld liggen op het gebied van motortechniek, hydrauliek, overbrengingen en transmissies, elektronica en/of pneumatiek.

Locatie

De TIM Skills vinden plaats op 23 en 24 maart 2023 op het imposante terrein van het SOMA College in Harderwijk.

Wil jij onze talenten komen aanmoedigen? Iedereen is welkom!


Ceintuurbaan 2

3847LG Harderwijk

23 maart24 maart
08:30-15:3009:00-13:30

Tech In Motion – TIM is blij ook in 2023 weer aanwezig te mogen zijn bij dit mooie evenement. Skills is een unieke kans voor de mobiele techniek. Niet alleen laten we zien hoeveel talent er is. Ook is het een leuk evenement om de aantrekkelijkheid van de branche te laten zien. Zo krijgt nieuw jong technisch talent, die op het punt staan een vervolgopleiding te kiezen, een goed beeld van de vele mogelijkheden als technicus mobiele techniek.

Succes!

Arne, Rien, Tieme, Andries en Joel zet ‘m op! We wensen jullie veel succes en plezier tijdens de Skills. Voor ons zijn jullie allemaal winnaars.

Deel dit bericht:

Volg ons op: