Dag van de Werkplaatschef: Hét online kennisevenement voor de werkplaatschef

January 4, 2022

Webinar: 19 november 11.15 – 13.00 uur 

Ben jij chef werkplaats in de landbouwmechanisatie? En wil jij aan de slag met concrete tips om jouw werkplaats beter te managen? Op 19 november van 11.15 tot 13.00 uur vindt de tweede editie van de Dag van de Werkplaatschef plaats. Dit keer niet vanuit het spoorwegmuseum in Arnhem, maar via een online webinar live vanuit het Expertisecentrum Mobiele Techniek van Aeres Tech in Ede.
Tijdens dit webinar vertellen verschillende sprekers over hoe je jouw werkplaats beter en efficiënter kan managen. Daarnaast krijg je duidelijke praktijkvoorbeelden te zien om grip te krijgen op dagelijkse uitdagingen in de werkplaats. Wil je jouw werkplaats en team naar een hoger niveau brengen? Meld je dan vandaag nog aan voor de Dag van de Werkplaatschef op 19 november!

Klik hier om je aan te melden voor de dag van de Werkplaatschef!

De Dag van de Werkplaatschef wordt medemogelijk gemaakt door Aeres TechKramp Academy SweeburgTIM en VMR commerciële groei.

Deel dit bericht: