Extra opleidingslocatie Dronten mobiele werktuigen 2022-2023

January 20, 2022

Met ingang van het nieuwe schooljaar zal Aeres MBO in Dronten de opleiding monteur mobiele werktuigen aanbieden. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang en vrijdag 28 januari is er een open dag gepland. Voor deze open dag, die van 14:00 tot 16:00 uur gepland staat, wordt iedereen die geïnteresseerd is van harte uitgenodigd. 
Meer opleidingsmogelijkheden creëren is momenteel een wens vanuit het bedrijfsleven. We werken er met elkaar hard aan om dat ook voor de toekomst te kunnen blijven realiseren. Voldoende aanbod in opleidingen garandeert groeimogelijkheden voor de sector. Hieraan wordt mede door Aeres MBO gehoor gegeven door een BOL-variant voor niveau 3 en 4 op te starten. Voor jongens en meiden die techniek zien zitten en graag sleutelen is er straks een passende opleiding in Flevoland.
Elke extra opleidingsplaats is welkom
Volgens de Fedecom Barometer die elke maand cijfers en trends in de branche laat zien, is de behoefte aan personeel voor openstaande vacatures nog altijd groeiende. Om daar ook in de toekomst in te kunnen blijven voorzien, is elke opleidingsplaats zeer welkom. Aeres MBO is een nieuwe partner binnen het Tim-platform en zet zich, net als alle andere partners, in om het onderwijs en het bedrijfsleven met elkaar te verbinden.
Open dag en inschrijven opleiding
Het is belangrijk jonge mensen die interesse hebben in (agrarische) techniek, de diversiteit en de onbegrensde mogelijkheden van het vak van monteur mobiele werktuigen te laten zien. Aeres MBO en Tim hopen dat een grote groep potentiële studenten zich aanmeldt voor de open dag van 28 januari. Dat kan door je nu aan te melden. Helemaal overtuigd dat dit dé opleiding voor jou is? Inschrijven voor de opleiding kan op de open dag, maar ook nu al.  Vul het formulier in en je plekje is alvast gereserveerd.

Deel dit bericht: