Tim heeft het afgelopen half jaar diverse middelen ontwikkeld waarmee ook leden van Fedecom/BMWT en onze partner opleidingen; werken en leren in de mobiele techniek kunnen ondersteunen. Help jij ons? Zo laten we gezamenlijk aan iedereen zien dat de mobiele techniek een leuke branche is om je een leven lang in te ontwikkelen en te werken.

Onze inzet in het afgelopen half jaar was gericht op het bevorderen van instroom voor opleidingen:

  • Promoten opleidingen voor monteur/technicus mobiele techniek van onze partner scholen.
  • Het vergroten van het aantal volgers, zodat door ons gedeelde berichten van onze partners een groter bereik hebben.
  • Het promoten van de mobiele techniek branche, zodat onze doelgroep weet wat mobiele techniek is en in welke sectoren je terecht kan komen.

Gemaakt materiaal is natuurlijk ook beschikbaar voor onze partners ter ondersteuning van jullie (individuele) promotie voor leren en ontwikkelen in onze branche. Dus wil jij het delen dan kan dat. Sterker nog graag zelfs! Zo ondersteunen we elkaar in ons gezamenlijke doel: laten zien dat de mobiele techniek een leuke branche is om een leven lang in te leren en te ontwikkelen. Wacht niet langer stuur een bericht naar uw communicatieadviseur en neem de promotie van ons vakgebied de komende maanden op in uw contentkalender! We worden natuurlijk wel graag getagd (#tim_tech_in_motion of #timmt), genoemd of gelinkt in de door jullie te plaatsen berichten.

Wil je liever eerst overleg met Tim? Stuur een e-mail naar info@techinmotion.nl en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is er beschikbaar?

Video

Een promotievideo “Baas in de Techniek”. In deze video volgen we onze ambassadrice (student (BBL) monteur mobiele werktuigen Niveau 3 op Vonk) in haar werkzaamheden bij haar werkgever. Wil jij deze video inzetten? Kijk op onze YouTube-pagina

Lijkt het jou ook wel wat om een bedrijfsvideo te maken waarin onze ambassadrice jouw bedrijf presenteert? Stuur een e-mail naar info@techinmotion.nl en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Brochure

Ook hebben we ook prettig leesbare, informatieve A5 brochure gemaakt over werken en leren in de mobiele techniek. 

Leuk en leerzaam onderwijs

Een video waarin we laten zien dat een opleiding in onze branche meer is dan in de schoolbanken zitten. Juist op onze partnerscholen is er veel aandacht voor projectmatig onderwijs (lees hier ook meer over op onze practoraatpagina). Ook komt in deze video de aandacht voor innovaties in de branche naar voren door het onderwijs in waterstoftechniek. https://youtu.be/WYKittsL1Dg

Vakvaardigheden

Voor Tim blijft het belangrijk om aandacht te houden voor het onderwijs en ontwikkelen van vakvaardigheden. We ondersteunen niet voor niets het European Year of Skills (EYS) en volgend jaar doen we weer mee aan de Skills Hero wedstrijden. In het videoverslag van de door ons georganiseerde skills in 2023 https://youtu.be/Xif7YglFrag komt naar voren waarom skills ene belangrijk onderdeel van onderwijs zijn voor studenten, docenten en bedrijven.

Toekomst

Ook in de toekomst blijft Tim leren en werken in de mobiele techniek ondersteunen en promoten. Via onze sociale media geven we aandacht aan opendagen of bedrijfsdagen in onze branche. Ook zijn we actief om leerlingen van groep 8 te laten zien hoe leuk onze branche is. Daarvoor zijn we in het afgelopen jaar het project: “Kennismaken met de mobiele techniek voor gestart” gestart.

Wilt u met ons in gesprek over wat onze branche nodig heeft om jongeren en zij-instromers enthousiast te maken voor de mobiele techniek. We komen graag met u in gesprek. U kunt een afspraak inplannen met een van onze projectleiders via info@techinmotion.nl.

Deel dit bericht:

Volg ons op: