Bij TIM houden we van alle mobiele techniek. Onze branche ondersteunen we daarom zo divers mogelijk. In coproductie met bedrijven, brancheverenigingen en importeurs ontwikkelen we innovatieve onderwijscontent en leerbronnen. De spil in deze samenwerking is het practoraat. Vanuit de wens voor kennisoverdracht worden er diverse activiteiten (projecten, onderzoek en kennisdagen) georganiseerd, zodat docenten/instructeurs van onze partnerscholen deelgenoot worden van de enorme innovatieve kennis en ontwikkeling in het bedrijfsleven.

Programma professionaliseringsdag

Binnenkort (1 februari) organiseren we in samenwerking met Agromec de eerste professionaliseringsdag van 2023. Ben jij een docent (mobiele) techniek of instructeur van een van onze partnerscholen en wil je meer weten over de VERDUURZAMING VAN MOBIELE WERKTUIGEN IN DE LANDBOUWSECTOR dan nodigen we je graag op 1 februari a.s. tussen 09:30 – 16:00 uur erg uit voor een interessant programma rondom:

De elektrische Agromec trekker + “(on)mogelijkheden in zwaar zero-emissie materieel”

We hebben een afwisselend programma opgesteld. In de ochtend beginnen we met een inhoudelijke presentatie bij Agromec over beschikbare en toegepaste technologieën, waarbij implementatie van elektronische aandrijflijn en subsystemen op een trekker en batterijsystemen en snelladen worden toegelicht aan de hand van een aanwezige trekker.
Na een broodjeslunch vertrekken we naar Electric Construction Equipment (ECE) in Veghel voor een rondleiding bij dit bedrijf. Bij ECE krijgen de aanwezigen een rondleiding door de werkplaats. Agromec en ECE hebben samen de elektrische trekker ontwikkeld. Daarna krijgen we bij Agromec een verdere toelichting over veiligheid NEN9140 in relatie tot de elektrische trekker en is er een demonstratie van de Agromec 700 vario electric.

Kortom een interessante dag! Gevuld met vakgenoten, de nieuwste technologie in elektrische mobiele landbouwwerktuigen en ondernemers met oog voor de toekomst van onze branche.

Aanmelden kan nog via: info@techninmotion.nl

Persoonlijke uitnodiging

Ben je deze verhinderd maar wil je een volgende keer graag aanwezig zijn? Meld je aan via info@techinmotion.nl. In de toekomst ontvang je dan een persoonlijke uitnodiging. TIM organiseert een aantal keer per jaar professionaliseringsdagen voor docenten en instructeurs van de aangesloten scholen. Opleiders kunnen elkaar ontmoeten, kennis delen, hun vakkennis verbreden en interessante workshops volgen. Het doel van deze professionaliseringsdagen is de kwaliteit van het onderwijs verbeteren. Op 13 april 2023 staat de volgende kennisdag gepland bij Meiburg in Wijchen.

Deel dit bericht:

Volg ons op: