TIM VOOR
DECANEN

Welkom bij Tim, Nederlands grootste netwerk voor mobiele techniek. Decanen spelen een belangrijke rol voor de opleidingen mobiele techniek. Om het zoeken naar de juiste mbo-opleiding in de mobiele techniek overzichtelijker te maken heeft Tim dit platform opgericht. Handig voor leerlingen en decanen.  

Studie in cijfers

Natuurlijk is de site kiesmbo.nl bekend. Naast heel veel andere informatie over het mbo, is er ook een een link naar de gegevens van Studie in Cijfers. Ze worden per locatie aangeboden. Heeft een leerling een specifieke vraag of een bepaalde opleiding dan zijn veel gegevens hier te vinden.

Partners van Tim

Mobiele techniek is altijd in beweging. Tim houdt de innovatieve ontwikkelingen bij en zorgt dat de partnerscholen op de hoogte zijn van de wensen in de branche. Tim is het ‘s lands grootste mobiele techniek kenniscentrum. En Tim deelt die kennis graag. Zo zet Tim zich in om ervoor te zorgen dat schoolverlaters goed opgeleid zijn en meteen aan het werk kunnen. Zo nodig met behulp van de partners van Tim. Klik voor een lijst met partners hier.

Open dagen

De open dagen van de opleidingen mobiele techniek, staan hier

Beurzen en events

De beurzen en events voor mobiele techniek zijn inspirerend, leuk als teambuilding of  – zoals bezoekers zeggen – “Prachtig, want het is techniek en daar wil je steeds meer van weten!” Voor meer informatie over beurzen en events kun je kijken op: