TIM VOOR
PROFESSIONALS

Lifelong learning houdt je scherp. En het is ook leuk. Vooral in de mobiele techniek verandert alles razendsnel, om kennis relevant te houden is het handig om ook tijd te nemen om vakkennis bij te leren. Tim helpt je daarbij.  

Bijscholing en omscholing

Machines worden steeds slimmer en werknemers? Die moeten ook aan hun ontwikkeling werken. Bij een vak dat zo in beweging is, moet personeel ook steeds bijleren. Daarom zijn om- of bijscholingscursussen aan te raden. Er zijn verschillende trainingslocaties die zich richten op professionals.   

Overzicht van aanbieders van opleidingen

Tim biedt toegang tot de techwereld van morgen. Door aandacht te vestigen op de juiste bij- en omscholingsmogelijkheden zorgt Tim dat werknemers altijd op de hoogte kan zijn van de laatste ontwikkelingen in mobiele technologie. Er zijn verschillende partners die opleidingen verzorgen. 

Meer informatie vindt u bij een van onze onderstaande partners:

Subsidiemogelijkheden

Subsidie voor bij- en omscholing? Ja, dat is te regelen en er is veel mogelijk! Niet alleen bedrijven kunnen subsidie aanvragen, werknemers zelf ook. Samen kan het oplopen tot een fors subsidiebedrag. Voor het verkrijgen van subsidies is aansluiting bij adviesbureau OOM noodzakelijk. Voor meer informatie, klik voor actuele informatie hier. Voor het aanvragen van subsidie voor NLLD kijk hier voor meer informatie.

Partners van Tim

Tim is het ‘s lands grootste mobiele techniek kenniscentrum. En Tim deelt die kennis graag. Zo zet Tim zich in om ervoor te zorgen dat werknemers op de hoogte zijn van actuele technische ontwikkelingen, met dank aan het stevige netwerk. Klik voor de lijst met partners hier

Beurzen en events

De beurzen en events voor mobiele techniek zijn inspirerend, leuk als teambuilding of  – zoals bezoekers zeggen – “Prachtig, want het is techniek en daar wil je steeds meer van weten!” Voor meer informatie over beurzen en events kun je kijken op: