Tim

educatief

footer image

Tim is het grootste kenniscentrum voor mobiele techniek in Nederland en deelt die kennis graag. Docenten kunnen leermiddelen ontwikkelen met behulp van partners van Tim, maar ze kunnen ook bestaand lesmateriaal aanvragen, ter ondersteuning van de les.

Leermiddelen bestellen

Via Tim is een breed aanbod van lesmateriaal verkrijgbaar. Aeres Tech Productions - partner van Tim - ontwikkelt - zelfstandig of in samenwerking met opleidingsinstellingen- lesmateriaal dat precies aansluit op de behoefte van de doelgroep. Tot de mogelijkheden behoren: apps, e-learningmodules, lesboeken en gebruikershandleidingen.


Bestel leermiddelen

Professionalisering

Tim organiseert tweemaal per jaar professionaliseringsdagen voor docenten en instructeurs van de aangesloten scholen. Opleiders kunnen elkaar ontmoeten, kennis delen, hun vakkennis verbreden en interessante workshops volgen. Het doel van deze professionaliseringsdagen is de kwaliteit van het onderwijs verbeteren.

Leermeester bijeenkomsten

Bijeenkomsten speciaal voor praktijkopleiders met als doel om meer bekwaam te raken in het begeleiden en beoordelen van studenten. Het bedrijfsleven en het onderwijs kunnen elkaar aanvullen om concreet iets te doen aan het verbeteren van het dagelijkse praktijkonderwijs. 

Dag van de werkplaatschef

Ieder jaar is er weer een dag van de werkplaatschef. In 2021 is dat op 18 november. Het programma en de knop voor het aanmelden vind je hier.
In 2020 is een online event georganiseerd, daar lees je hier meer over.
Lees alles over de editie 2019 hier.